18 U.S.C. SECȚIUNEA 2257 AVIZ DE CONFORMARE

  • Toate modelele, actorii, actrițele și alte persoane care apar în orice reprezentare vizuală a unui comportament sexual explicit real care apare sau este conținut în alt mod pe acest site web au depășit vârsta de optsprezece ani la momentul creării acestor reprezentări.
  • În ceea ce privește toate reprezentările vizuale afișate pe acest site web, fie că este vorba de un comportament sexual explicit real, de conținut sexual simulat sau de orice alt tip, toate persoanele care apar în aceste reprezentări vizuale aveau cel puțin 18 ani în momentul în care aceste reprezentări vizuale au fost create, Proprietarii și operatorii acestui site web nu sunt producătorii primari (așa cum este definit acest termen în 18 USC secțiunea 2257) ai niciunuia dintre conținuturile vizuale conținute pe acest site web.
  • Vă rugăm să adresați întrebările referitoare la conținutul acestui site web la support@erotic-flirt.ro
  • Registrele originale solicitate în conformitate cu 18 U.S.C. secțiunea 2257 și 28 C.F.R. 75 pentru materialele conținute pe site-ul web sunt păstrate de către custodele corespunzător al înregistrărilor, după cum urmează:

CB Media Limited
Spaces Business Center Elstow Road
Suite #A3
Bedford
MK42 8PL
Regatul Unit
Numărul de înregistrare / locul: 10114749 / Cardiff
support@erotic-flirt.ro